Semester, tid för dig själv

Äntligen semester och äntligen dags för ett par härliga veckor med fiske! Du, fiskespöt, vattnet och naturen. Det kan ju inte bli bättre. Bara en liten detalj att lösa; vart ska du åka och fiska?

Om det nappar dåligt med plats

Somliga har tur eftersom de i familjen har en stuga i fjällen invid en älv där det simmar gott om fisk, eller har vänner som helt osjälviskt lånar ut sitt smultronställe. Får du inte napp på den fronten, måste du helt enkelt leta upp ett boende för din semester. Men fördelen med det är att du kan genast välja lite mer exakt vad det är du vill ha. Alltså, vilken typ av fiske söker du, vilken fångst du vill ha, och hur långt iväg du vill resa. Eftersom det inte är så lätt alltid att hitta något intressant på egen hand, så kan du ta hjälp. Fyll i dina önskemål, och låt sedan sökmotorn para ihop dig med ett lämpligt boende för din efterlängtade fiskesemester.

Meta, fluga eller pimpla

Du kanske vill hålla dig till ditt fiske, och njuta av tiden i lugnet, eller kanske vill du prova på något nytt. Det är ju trots allt din semester, så det är du som bestämmer. Därför att det finns fiske för alla.