Actionfilm- och fotografering

Du kanske är den som redan skaffat dig någon form av Go Pro kamera för actionfotografering. Den kameran är betydligt tåligare än en vanlig kamera och det är vanligt att man monterar fast den på sin mountainbike eller i ett fäste på huvudet för att kunna fånga ögonblicket när man ger sig utför backar eller löper i skog och mark.

Fotografera och filma med drönare

Denna Go Pro kameran kan man också fästa på drönare som inte redan har någon kamera monterad på sig. Att fotografera och filma med drönare kan ge riktigt fräcka bilder och sekvenser. Hos Cyberphoto hittar du flera olika alternativ till drönare i olika prisklasser. Den billigaste ligger kring tusenlappen och vill du köpa något lite mer avancerat så finns det de som nästan är uppe i 50 000 kronor. Är du nybörjare så kanske det räcker att lägga ut några tusenlappar på en drönare till att börja med.

Det kan vara smart att börja att flyga på ett stort öppet fält för att lära sig hur den fungerar. Allt eftersom du får in tekniken så kan du göra längre flygturer. Ju mer du flyger desto enklare kommer det att bli. Snabbt så är du ett fullblodsproffs på att flyga drönare och kanske kan börja ta dig an film- och fotouppdrag med din drönare. Det ärdå du kanske kan skaffa dig en lite mer avancerad drönare och kamera för att flyg bättre och ta bättre bilder.