Läsande är ett stort intresse

Många tycker om att läsa böcker och det är ett stort intresse för många personer. Det finns många olika slags böcker att välja på, både vad gäller skönlitterära böcker och andra slags böcker som är av mer fackmässigt slag.

Ett par nya böcker

En av de böcker som nyligen har getts ut är en bok av författaren Ove Knausgård som heter Morgonstjärnan och som utspelar sig i Norge. Där flätas en rad personers liv samman i en tegelsten på över 600 sidor.

En annan ny intressant bok är Vänligheten som utspelar sig i Norrtälje och är skriven av John Ajvide Lindqvist. Boken hämtar inspiration från Stephen King och utspelar sig i en småstad där märkliga saker börjar inträffa.

Böcker för alla smaker

Ungdomar brukar inte läsa alltför mycket men det finns faktiskt böcker som även ungdomar gillar. Ungdomslitteraturen består ofta av äventyrliga böcker i genrer som fantasy eller science fiction. Under 2000-talet blev böckerna i serien Twilight populära bland många ungdomar, men hittade även en vuxen publik. De blandar äventyr och fantasy med romantiska inslag.

Oberoende av vad du söker går det alltid att hitta något spännande online. Det gäller oavsett om du letar efter en bok som passar för en lång bussresa eller för en ledig dag på stranden eller balkongen.