Arbetsgivare kan erbjuda sina anställda förmånscykel

Du som arbetsgivare kan nu erbjuda dina anställda en förmånscykel som ett klimatsmart val i energiomställningen. Det är ett bra sätt att visa din hänsyn och uppskattning gentemot dina anställda samtidigt som du motiverar dem till en mer aktiv livsstil.

Cykla för en bättre arbetsmiljö

Att använda cykeln som färdmedel är en utmärkt lösning som allt fler människor idag vill ta del av. Det är dessutom ett miljövänligt alternativ som kan bidra till en mer hållbar miljö. Cyklar du till jobbet kan du säkra din vardagsmotion och fysisk aktivitet. Det kan i sin tur bidrar till bättre koncentration och ett hälsosammare liv.

Cykelkraft kan du välja mellan olika typer av cyklar som passar utmärkt som färdmedel. Med en cityhybrid kan du enkelt och snabbt ta dig fram på ett bekvämt sätt. Du kan dessutom utrusta din cykel med lämpliga tillbehör i form av förvaring och belysning och därmed göra din färd säkrare och ännu behagligare.

Engagera din personal

Att erbjuda förmånscyklar till personalen kan ha en god inverkan på deras engagemang och hälsa vilket kan resultera i en ännu bättre och effektivare arbetsmiljö. Det är en fin gest som dina anställda säkerligen kommer att uppskatta.