Är hästar ditt liv?

För många unga människor så är hästen det allra käraste som man kan ha. Dagligen så åker man till stallet för att rida på sin älsklingshäst och fixa och dona i stallet. Är hästar ditt liv? Då känner du säkert igen dig i beskrivningen.

För vissa så kanske det blir enbart i ungdomen som man håller på. Medans för andra så fortsätter hästintresset med upp i åren. Ju mer du håller på så desto bättre blir du med hästar. Kanske det blir så att du börjar med trav på allvar och blir en framgångsrik kusk som Stig H Johansson eller någon annan stor Svensk travkusk. Ligger man upp bland eliten så kan det finna mycket pengar att hämta.

Det gäller att man inte ger upp om man upptäckter att man har en talang för det hela. Att vara målmedveten och siktet inställt på att bli bland de bästa om inte bäst i sin gren. Man får inget gratis här i livet utan det gäller att man kämpar för att nå sina mål och det som började som en hobby kanske tillslut lönar sig och du får betalt för all den tid och energi som du lagt ner på dina hästar.

Att få hålla på med sin hobby som arbete är en fantastiks gåva och det gäller att man ser det som en förmån. Ta vara på de tillfällen som ges att ge dig ut på en friridning och njut ordentligt av ditt liv tillsammans med dina hästar. Lycka till med allt och vi hoppas att du kommer dit du önskar i livet.