Upp och nicka sockerdricka

Fotboll. Världens största sport med miljoner, om inte miljarder supportrar som vecka ut och vecka in följer sitt favoritlag. Sporten genomsyras av en passion som i många avseenden saknar motstycke. Folk lever för sina lag och hur det går avgör vilket humör man har på jobbet nästkommande dag.

Men att följa ett fotbollslag är en sak. Att spela i ett lag är någonting helt annat. Men om du inte har spelat i ett lag så är det något du bör prova på. Oavsett nivå. Att börja i Korpen kan vara en bra idé för att känna på sporten fotboll.

Att vara med i ett lag är en av de bästa sakerna med att spela fotboll. Gemenskapen och att man jobbar för ett gemensamt mål är verkligen en härlig känsla och något som verkligen bör upplevas.

Men vad bör du tänka på inför din fotbollsdebut? Förutom att försöka träna lite kondition innan så bör du också se till att du har rätt utrustning. Skor, benskydd och kanske ett underställ kan vara bra att ha.

Det viktigaste att komma ihåg är dock att ha roligt. Fotboll är världens populäraste sport av en anledning. För att det är så roligt. Om du frågar en spelare som spelar i världens bästa liga eller i Korpen varför de spelar fotboll kommer de förmodligen att svara samma sak. För att det är roligt. Det är därför viktigt att du har det i bakhuvudet när du börjar spela. Det ska vara roligt. Med tanke på den tid man lägger ner så vore det ju tråkigt om man inte njuter av det. Kom ihåg det.